Selasa, 10 Oktober 2017

Khasiat Utama Jus Lentik Dara

10 KHASIAT UTAMA JUS LENTIK DARA.

❤  turunkan berat badan
  kulit semakin cerah sekata
  hilangkan jerawat / jeragat
  hilangkan perut boncet
  hilang lenguh2 badan
  bagi tenaga pada badan
  rawat masalah sembelit
  rawat masalah senggugut
  rawat masalah keputihan
❤  banyakkan lagi susu ibu (utk ibu menyusu)



Dirumus dari sumber alami, tiada bahan kimia... Ada campuran makanan sunnah...  Lentik Dara kategori makanan bukan ubatan... Selamat untuk ibu menyusukan bayi...
1 sudu pagi sebelum sarapan
1 sudu malam sebelum tidur


=======================

✔ Tenaga 💪 makin bertambah.
✔ 100% bahan semulajadi 🌿 🌿 🌿
✔ Menyihatkan kulit dan mencerahkan kulit
✔ Mengurangkan tekanan darah tinggi
✔ Memperbaiki imun sistem badan
✔ Awet muda
✔ Mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
✔ Mempercepatkan pemulihan sel badan
Memberi tenaga yang berpanjangan
Mencegah kanser perut



Cukup dengan Lentik Dara, tidak perlu lagi ambil pelbagai kapsul atau pil untuk atasi satu-satu masalah. Semua dalam satu lah katakan.

Dengan semua khasiat di atas, berbaloi tak laburkan RM75 untuk mula amalkan cara hidup sihat?

Jika jawapan anda YA, wasap kami SEGERA untuk dapatkan Lentik Dara anda hari ini juga.

Wasap : 019 - 4211 440
wasap.my/60194211440



Kandungan Dalam Lentik Dara.

Kandungan Jus Lentik Dara dan Khasiatnya.

Dengan harga tak sampai seratus, anda rasa berbaloi tak Jus Lentik Dara ini ada di rumah anda.  Boleh tahan selama 2 minggu. Kalau anda nak buat sendiri agak2 berapa modai untuk semua bahan-bahan ni.




Lentik Dara ni bukan untuk kurus semata-mata, tapi mampu memutihkan kulit, merawat masalah jerawat / jeragat, masalah diabetis dan banyak lagi khasiat lain.  Memang amat berbaloi dengan pelaburan kesihatan anda, kan.



Jus Lentik Dara ni memang sedap kerana ramuannya dari campuran buah-buahan dan madu berkualiti.  Anda mesti cuba :)
.
wassap terus (hanphone sahaja)


Testimoni Lentik Dara
Lentik Dara ni betul-betul berkesan ke?

Jangan risau, banyak testimoni mereka yang telah berjaya turunkan berat badan. Jom lihat video di bawah ini...
 

Jom dapatkan Lentik Dara, wasap SEGERA no di bawah.

019 - 4211  440 
wasap.my/60194211440

 
Duta Lentik Dara - Elly Mazlein. 

Pada 10hb Oktober 2017, majlis pelancaran Lentik Dara bersama duta rasmi Elly Mazlein telah perlangsung.

Elly sendiri telah mula mengamalkan Lentik Dara selama sebulan. Hasilnya, Elly Mazlein telah turun berat badan sebanyak 5 KILO.


Nak Lentik Dara seperti Elly Mazlein??
Order Lentik Dara anda hari ini juga.

 Wasap : 019 - 4211 440
 wasap.my/60194211440



Iklan Lentik Dara di Saluran H0T FM

Anda pendengar setia radio H0T FM. Mesti anda pernah dengar iklan seperti di bawah...


Ya, Lentik Dara dah bersiaran di saluran Hot FM.
Lentik Dara memang meletup lah.


Harga, Cara Pembelian dan Penghantaran

Semua pembelian Lentik Dara adalah secara atas talian (online). Sila wasap kami untuk dapatkan butiran no akaun bank. Selepas urusan pembayaran selesai, kami akan pos Lentik Dara ke alamat yang telah anda berikan. Penghantaran adalah menggunakan khidmat POSLAJU.




Harga Lentik Dara : RM75 ( tambah RM8 caj postage )
Isipadu Lentik Dara : 250ml ( pengambilan 14 hari )

Pembelian 2 ~ 5 botol Lentik Dara
( caj postage kami tanggung sepenuhnya )

FREE GIFT dan Hadiah Misteri juga akan kami selitkan bersama parcel Lentik Dara anda nanti. Jom dapatkan hari ini juga.


Inf0 lanjut, wasap SEGERA no di bawah.

019 - 4211  440 
wasap.my/60194211440 

. . .